| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 26
بازدید هفته : 140
بازدید ماه : 114
بازدید کل : 837723
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
به گزارش روز جمعه ایرنا از مدیکال نیوز تودی، محققان مرکز تحقیقات سرطان انگلیس می گویند: ساخت دارویی که می تواند طیف وسیعی از سرطان ها را در برابر سیستم ایمنی بدن آسیب پذیر کند مهیج است و می تواند به معنی پیدایش جبهه تازه ای در مبارزه با سرطان باشد.
این دارو سلول های سرطانی لایه ای را که از آن برای در امان ماندن از حمله سیستم ایمنی بدن استفاده می کنند، هدف قرار می دهد.
در این مطالعه که در نشریه علمی Nature منتشر شده است، برخی بیماران مبتلا به سرطان مهلک مثانه به طور کامل معالجه شدند.
به گفته محققان مرکز تحقیقات سرطان انگلیس، تحقیقات در رشته ایمنی درمانی به نتایج بسیار مهیج زیادی منجر شده است.
سیستم ایمنی در توازن حساسی با بعضی مواد شیمیایی در بدن قرار دارد، که گاه باعث واکنشی شدید می شود و گاه بعضی از این مواد باعث فرونشاندن این واکنش می شوند.
تومورها می توانند از این توازن برای پنهان شدن از چشم سیستم ایمنی استفاده کنند.
یکی از شیوه هایی که تومورها برای پنهان شدن از چشم سیستم ایمنی بکار می برند استفاده از پروتیینی به نام «پی.دی-ال1» ( PD-L1) است که معمولا برای پیشگیری از ابتلا به 'بیماری های خودایمنی' استفاده می شود.
در بیماری های موسوم به 'خودایمنی' مثل سرطان، سیستم ایمنی به اشتباه به خود بدن حمله می کند.
یک گروه بین المللی از دانشمندان از این دارو برای مسدود کردن پروتیین پی.دی-ال1 در 68 بیمار مبتلا به سرطان پیشرفته مثانه استفاده کردند. این دارو را شرکت «روش» (Roche)ساخته است.
تمامی این 68 بیمار تحت شیمی درمانی قرار گرفته بودند و برآورد می شد که شش تا هشت ماه از عمرشان باقی مانده باشد.
محققان در بیش از نیمی از این بیماران که تومور آنها با استفاده از پروتیین پی دی-ال1 از سیستم ایمنی بدن پنهان می شد، نشانه های بهبود مشاهده کردند. در دو بیمار همه علائم سرطان پس از معالجه از میان رفت.
دکتر «تام پالز» از متخصصان موسسه سرطان بارتس در دانشگاه کویین مری لندن که در این مطالعه همکاری داشت، می گوید: این اولین داروی جدید برای سرطان مثانه در 30 سال گذشته بوده است.
وی گفت: تومورها یک لایه استتاری از جنس پی دی-ال1 برای خود می سازند که با برداشتن این لایه تومور قابل شناسایی می شود.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا، بسیاری از پزشکان به ویژه متخصصان بیماریهای قلبی می گویند که گوشت قرمز برای سلامت انسان خطرناک است زیرا یکی از علل انسداد عروق به شمار می رود اما آنها همچنین اکنون به این نتیجه رسیده اند که خوردن زیاد آن احتمال ابتلا به سرطان پروستات را بیشتر می کند.
به گزارش فارس یک پژوهش جدید علمی نشان می دهد خطر ابتلا به نوع بسیار خطرناک سرطان پروستات در مردانی که تمایل زیادی به خوردن گوشت قرمز به ویژه کباب شده دارند، افزایش می یابد.
این پژوهش نشان داد: مردانی که حداقل در هفته ۲ وعده همبرگر یا ساندویچ گوشت می خوردند، احتمال ابتلای آنها به سرطان پروستات ۲ برابر کسانی است که این وعده ها را در برنامه غذایی خود ندارد. اما بیشترین خطر ناشی از این گوشت ها، به طور اساسی به شیوه پخت و پز آنها برمی گردد.
وقتی دانشمندان تلاش کردند تا نگاهی دقیق تر به اعضای گروهی که در تحقیقات آنها به نام دوستداران گوشت یاد شد، بیندازند متوجه شدند که نتایج از یک نفر به نفر بعدی مختلف است.
این افراد وعده های گوشت خود را به صورت کبابی – اعم از کباب شده روی ذغال یا کباب شده به طور عادی مصرف می کردند.
این پژوهش نشان داد: خطر ابتلا به سرطان در افرادی که گوشت را به طور خوب پخته شده می خورند ۲ برابر دیگران است اما این میزان خطر برای کسانی که ترجیح می دهند آن را به صورت نیمه پخته یا با کمترین میزان پخت مصرف کنند، ۱۲ درصد است.
در این پژوهش آمده است: همین نتایج تا حد زیادی درباره کسانی که ساندویچ های حاوی گوشت کباب شده می خوردند، صدق می کند.
رونالد داینیس، مدیر بخش رادیوتراپی انکولوژی در بیمارستان روزولت در شهر نیویورک درباره نتایج این پژوهش گفت: این پژوهش گواه دیگری است بر این مدعا که گوشت قرمز به ویژه کباب شده حاوی مواد سرطان زا است و ممکن است منجر به ابتلا به سرطان پروستات شود.
بر پایه این گزارش، وقتی گوشت در درجه حرارت بالا روز شعله پخته یا ذغالی می شود ۲ ماده شیمیایی به نام های آمینهای هتروسیکلیک (HCAs) و هیدروکربنهای معطر چند حلقه ای (PAH ) تولید می کند و آزمایش های گذشته نشان داده است که این ۲ ماده باعث ابتلا به بیماریهای سرطانی مختلف از جمله پروستات هستند.
متخصصان اورولوژی اظهار کردند: سیگار کشیدن تنها عامل ایجاد سرطان ریه نیست بلکه باعث بروز سرطان کلیه و مثانه نیز می شود.
به گفته دکتر یان نوزلیت جراح اورولوژیست در پاریس، تاکنون پژوهش های متعددی در این زمینه انجام شده و نشان داده است که سیگار خطر ابتلا به سرطان کلیه و مثانه را ۲ تا ۱۰ برابر افزایش می دهد.
هزینه درمان این سرطان در مقایسه با سایر انواع سرطان به دلیل درمان های سنگین و طولانی بسیار بالا است. علت اصلی این بیماری ذخیره شدن سلول های سرطانی در مثانه است.
به گفته پزشکان فرانسوی خطر ابتلا به سرطان کلیه و مثانه در افراد سیگاری ۵۰ درصد بیشتر است و پس از ترک سیگار ۱۰ سال طول می کشد تا شرایط بدن به حالت عادی برگردد و خطر ابتلا به سرطان برطرف شود
برگرفته از سایت افتاب
متخصصان اورولوژیست کشور فرانسه می گویند علت افزایش شمار مبتلایان به سرطان مثانه و کلیه ، افزایش مصرف دخانیات در عصر حاضر است نان تاکید کردندکه در سال ۲۰۱۲ میلادی تنها در کشور فرانسه نزدیک به ۱۲ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان مثانه گزارش شده است.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، سرطان مثانه یکی از انواع سرطانهای سلولهای پوششی است. سرطان مثانه دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است.
سن متوسط برای تشیخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز سرطان مثانه در مردان بیشتر است. سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاهپوستان مشاهده میشود.
سرطان مثانه پنجمین سرطان شایع در فرانسه و دومین سرطان دستگاه دفع ادرار بعد از سرطان پروستات است.
کارشناسان و متخصصان اورولوژی تاکید دارند هر ساله در فرانسه بیش از ۵۰۰۰ نفر بر اثر ابتلا به سرطان مثانه جان خود را از دست می دهند که این آمار بیش از شمار قربانیان سانحه رانندگی است.
کارشناسان در گزارش های خود بر تاثیر سوء مصرف سیگار بر مثانه تاکید و خاطر نشان کردند مواد سمی و سرطانی از طریق دستگاه دفع ادرار یعنی کلیه ها و مثانه دفع می شود و هنگام دفع این مواد ، لطمه شدیدی به مثانه وارد می شود.
شمار سال هایی که بیمار سیگار کشیده و تعداد سیگارهایی که در طول سال ها مصرف کرده است همگی در خطر ابتلا به سرطان مثانه نقش دارند.
اورولوژیست ها اعلام کردند که در سیگار ۴۳ ماده سمی سرطانی وجود دارد و همه عوامل ابتلا به سرطان مثانه به مصرف دخانیات مربوط است.
مواد سمی موجود در سیگار از طریق مثانه دفع می شوند. مثانه نقش مخزن را برای ادرار ایفا می کند و تماس مداوم با مواد سمی موجود در دخانیات احتمال بروز سرطان را در دیواره داخلی مثانه افزایش می دهد.
اورولوژیست های فرانسوی با این حال تاکید کردند هر چند همه سیگاری ها در معرض این مواد سرطانی قرار دارند اما عوامل ژنتیکی فردی نیز در ابتلا به سرطان مثانه تاثیر دارد.
بر گرفته: از سایت پزشکان بدون مرز